Par fotiek z mojich potuliek po Dubaji

Zatial som toho v Dubaji nevidel vela. Ale aspon s tymto malom sa s vami podelim:

Jumeira beach - Jumeira Beach Residence

Toto je odfotene este ked som byval v hotely. Napravo je Jumeira Beach Residence – v jednom z tych “panelakov” byvam, dalsia budova pri plazi je potom Hilton hotel a za nim nejaky dalsi. Uplne v zadu je trocha vidiet Burj al Arab – ten super-exkluziv paradny hotel s tenisovym kurtom naboku hotela 🙂

Jumeira beach - Jumeira Beach Residence

Takze este raz pekny pohlad. Plaze nie su zatial (verme ze ani nebudu) preplnene.

HP office

Pred mojim ofisom. Parkovisko samozrjeme beznadejne plne… Byvam cca rovno dopredu a potom asi 10cm dolava 🙂 – cca 10min od prace.

potopa pred ofisom

takze toto je parkovisko minuly tyzden ked sme tu mali miestne pustne zaplavy 🙂

a propos – POTOPA V DUBAJI

potopa v Dubaji

No a tu je par z Dubaja, kt. som odfotil ako som sa vozil hore-dole po meste

Vidite ako sa ta Tatrovka ponahla na dalsiu stavbu? Za Tatrovkou najvyssia obytna budova sveta – Burj Dubai. Ak by ste chceli – tak sa predavaju byty v Burj Dubai. Skromny dvojizbak cca 5mil DHS (ca 31.5mil SK)

a teraz aby ste videli, ze nie vsetko je luxusne v Dubaji –

Toto je este taky prijatelny kompromis na Baghdad strasse 🙂

Hardcore. Ak dobre zaostrite zbadate nad strednym balkom lakavu ponuku – TO LET (na prenajom). No kto by odolal… Smutne je, ze v takomto drsnom prostredi ludia fakt aj vybaju (vyhlad na 6 pruduvku cca pol metra od domu + bonus vyhlad na pust)

Taka mensia zacpa. Dubaji je znamy katastrofalnymi zacpami.

Tu v Dubaji je uplne fit ked sa muzi drzia za ruky pri spacirke mestom. Homosexualita je sice trestnym cinom ale toto je fit. Aby som uviedol veci na spravnu mieru – v islamskej kulture je drzanie ruk (ale len muz s muzom) uplne fit a povazovane za znak priatelstva. Vecsinou sa drzia ozaj ozaj osobitym stylom – za malicky 🙂

Teraz z ineho sudka – Dubaj je rajom marnivych, resp. “shopping enthusiasts” Momentalne zacina ta povestna sezona zliav. 75% – hardcore 🙂

Sen mnohych slovenskych zien – 70% dole v H&M 🙂

Pri mojich cestach za autom som narazil aj taketo SUPER FARO. Vsimite si strechu auta (uplne nalavo) aby ste asi tusili jako vysoko toto faro je… To auto navyse je VAN prosimpekne! S tymto cervenym peklom budete este aj na kamiony pozerat zhora!
Ked som sa k autu postavil tak som mal hlavu tak cca po klucku – resp. tesne nad blatnik Riziko – neviem ci sa vojdete do kazdeho tunela, resp. DRIVE-IN v McDonald je vyluceny :)))

No a tu je maketka ako jedneho dna bude vyzerat miesto, kde budeme s Daskou byvat – dom v kt. byvame je 4-ty z lava v predu, nase okna su asi 4 alebo 5 odspodu, hned prve vlavo. Ta budova v tvare obrateneho L je Hilton hotel, to v predu s tym paradnym bazenom este nestoji, zatial tam je len taka plytka dura a plno robosom s lopatami…

No a na zaver nieco OSOBITE. KLIKNI NA TUTO LINKU

– na znacke je napisane – “BEWARE – REAL SNOW”  – POZOR – OZAJSTNY SNEH :)) Myslim, ze zatial moj najlepsi ulovok z Dubaja. Skoda len, ze som nemal pri sebe normalny fotak – len mobil.

Leave a Reply