Snowboardovanie s kolenom po plastike – po 7 mesiacoch

Po 7 mesiacoch som si povedal, ze je uz cas na otestovanie kolena.  Bola ta tortura, ktoru som podstupil pre lepsie koleno toho hodna?

Takze podme na to.

Mozno ste si precitali, ze operaciu som mal niekedy koncom maja.  Ak teda su moje pocty spravne, tak nejaky 23 december by mal byt 7 mesiac po operacii.  Vseobecne sa vravi, ze vrcholovy sportovec sa moze vratit na travnik, svah ci na parkety asi po siestich mesiacoch od operacie, kde mu nahradili predny krizny vez.  Ja sice vrcholovy sportovec niesom (hoci niekedy si myslim, ze som :)), ale predsa som to len chcel vyskusat.  Z casti aj preto, lebo tu torturu operacie som podstupil hlavne..vlastne IBA preto, aby som mohol sportovat ako predtym.

Continue reading Snowboardovanie s kolenom po plastike – po 7 mesiacoch

Po mesiaci a pol v Dubaji

Po dlhsej prestavke som si konecne nasiel cas zas nieco napisat, nech sa opet nieco nove dozviete o mojom novom domove – Dubaji.

Takze, otvoril som si kolu a pome na to.

Za tymto blogom (v dalsom prispevku) si mozete pozriet par fotiek a potom si aj pozriet co za faro som si to vlastne kupil.  Okrem noveho auta mam este dalsiu novinku – mam aj novy televizor 😉

Je to inak mile takto sa zariadovat a musim sa priznat, ze sa mi to celkom paci.  Vyberat si nove veci na seba (lebo som sem prisiel len s malo oblecenim), obzerat nove veci pre nas novy domov.
Continue reading Po mesiaci a pol v Dubaji

Par fotiek z mojich potuliek po Dubaji

Zatial som toho v Dubaji nevidel vela. Ale aspon s tymto malom sa s vami podelim:

Jumeira beach - Jumeira Beach Residence

Toto je odfotene este ked som byval v hotely. Napravo je Jumeira Beach Residence – v jednom z tych “panelakov” byvam, dalsia budova pri plazi je potom Hilton hotel a za nim nejaky dalsi. Uplne v zadu je trocha vidiet Burj al Arab – ten super-exkluziv paradny hotel s tenisovym kurtom naboku hotela 🙂
Continue reading Par fotiek z mojich potuliek po Dubaji

Dubaj – ako som si kupil faro

Takze – dolezita vec – konecne som si kupil auto! Je to Mazda 6, model 2005, ale vyrobena 2004. Tu sa neudava rok vyroby, ale MODEL. Divne, ze? Takze ak si zaobstarate cojaviem Hondu Civic model 2010 tak mozete pockat este 2 roky a strelit ju “ako novu” 🙂

Na internete som si pozrel, ze tieto Mazdy by mali byt dobre auta, nekazia sa a celkovo su hodotene velmi pozitivne. Tak dufam, ze aj nam tato Mazda dobre posluzi.

Takze ako som si nasiel auto –
Continue reading Dubaj – ako som si kupil faro