Rehabilitacia – niekolko tipov

Vela ludi, ktore navstivia moju stranku a zapoja sa do diskusie sa pyta na tipy ako maju rehabilitovat, ake cviky su pre nich najlepsie a tak dalej. Povedal som si, ze niekolko tipov tu zhromazdim.

V prvom rade treba povedat, ze rehabilitacia je druhy dolezity pilier pri navrate po zraneni krizneho vezu. Prvym je uspesna operacia a druhym je potom rehabilitacia. Bez poctivej rehabilitacie sa aj ta najlepsia operacia minie ziadanemu ucinku.

Continue reading Rehabilitacia – niekolko tipov

Dubaj – ja stále ešte odpadávam

Práve som nahral pár ďalších fotiek do svojho albumu ( www.keder.sk )a ako tak na tie fotky pozerám  – uvedomil som si – sakra, ten Dubaj fakt nie je zlý! Tak..a už píšem ďalej bez mekcenov. Gramatika/negramatika, ide to tak rychlejsie

Takze v Dubaji sa mi stale este paci a da sa povedat, ze som sa ho este stale dost nevynadival. Je to skutocne uzasne mesto, ktore sice mojim domovom nikdy nebude, ani zrejme nebude mestom, kde chcem stravit vela rokov, ale nic to nemeni na fakte, ze je to obdivuhodne mesto s mnozstvom veci, ktore proste cloveka posadia na zadok.

Continue reading Dubaj – ja stále ešte odpadávam