Čo sa dá v Dubaji robiť

Dubaj je dosť veľké a rozlahlé mesto s cca 1.5-2M obyvateľmi. Čo tu všetci porábame cez voľný čas? Čo tu môžete robiť cez dovolenku?

Keďže tu pracujem a snažím sa viesť usporiadaný život 🙂 tak sa na Dubaj dívam samozrejme inak ako ten, kto sem príde na dovolenku. Stále, ešte ani po roku a pol sa neviem zbaviť pocitu, akoby som bol v jednom veľkom dovolenkovom rezorte. Napríklad dnes ráno – kvôli nevydarenému výletu som vstal už o 6 ráno, aby mi prišla smutná SMSka – sorry, výlet padá, je nás príliš málo. Mali sme podniknúť super výlet – kamsi do Fujairy (jeden zo 7 emirátov), kde sme si chceli prenajať loď pre ca 7-10 ľudí, odplaviť sa k akejsi skale, na ktorú by sme liezli a padali priamo do mora 🙂 Proste lano ani sedák nie sú vraj zapotreby, namiesto toho, ak sa zošmyknete, alebo to proste vzdáte, tak capnete rovno do mora. Znie to dobre, že? Fujairah je známa hlavne potápaním a vodnými športami.

Takže asi hlavná vec – kto má rád vodu a pláže, tak si v Dubaji príde na svoje. Continue reading Čo sa dá v Dubaji robiť